Ons verhaal

Natusor Gezondheidsproducten is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten.

De drijfveer van Natusor
Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Natusor worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten en apotheken. Daarnaast zijn ze online te bestellen.

De merken van Natusor
Natusor innoveert continu: jaarlijks lanceren we nieuwe producten en passen we ons bestaande assortiment zo nodig aan. Áltijd op basis van de wens van de consument. Op deze manier hebben we in tien jaar tijd sterke merken opgebouwd, zoals: Golden Naturals, NatuSport en Naturalize. Daarnaast distribueren we diverse merken die ons assortiment verrijken zoals Herbatint en Röwo.

“Je gezondheid bepaalt voor het grootste deel je kwaliteit van leven. Daarom werken wij dag-in-dag-uit aan de ontwikkeling van producten die daaraan bijdragen.”

Werner Jentjens – CEO & mede-eigenaar Natusor

Productontwikkeling bij Natusor
Het begint allemaal met een idee, dat we steeds verder doorontwikkelen. Meer weten over het proces rondom het realiseren van nieuwe producten? Lees dan hier verder.