NatuSport
Sport Zeoliet
180
capsules
NatuSport Sport Zeoliet 180 capsules

Sport Zeoliet

NatuSport
180
capsules
€ 41,10
Op voorraad. Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
-
+
Voeg toe aan verlanglijst
Beschrijving
NatuSport Sport Zeoliet voor de dagelijkse ontgifting van je lichaam is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Dit is een 100% natuurlijk medisch hulpmiddel.

NatuSport Sport Zeoliet werkt als een filter in het maagdarmkanaal. Het kan ongezonde (zware) metalen en afbraakproducten in het maagdarmkanaal binden en via een natuurlijke weg afvoeren. Ook kan Sport Zeoliet het opnieuw ontstaan van vrije radicalen in het maagdarmkanaal verminderen en oxidatieve stress helpen voorkomen. Vrije radicalen ontstaan in toenemende mate door schadelijke milieu-invloeden, zoals luchtverontreiniging, zware metalen, pesticiden, elektromagnetische straling, (top)sport, UV-straling, vetrijke voedingsmiddelen en genotsmiddelen (tabak en alcohol), of bij gebruik van bepaalde medicijnen. NatuSport Sport Zeoliet helpt je tegen deze invloeden te beschermen door een dagelijkse en natuurlijke ontgifting en reiniging van binnenuit.
Dit product is NZVT gecertificeerd. NZVT is een afkorting van 'Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport'. Het NZVT logo geeft een sporter de garantie van een dopingvrij supplement.
Artikelcode: NS-010
EAN-code: 8718164641633
Samenstelling
Inhoud 180 capsules

Per capsule

 

PMA Zeoliet

369

mg

Geactiveerde dolomiet

41

mg

   waarvan calcium

9,18

mg

   waarvan magnesium

5,23

mg

 

Ingrediënten
capsule: cellulose 90 mg.
Vrij van
conserveermiddelen, ei, gist, gluten, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl.

Preparaatcategorie
mineralenpreparaat, vitaminenpreparaat
Gebruik & dosering
Instructies
3x daags voor de maaltijd 3 capsules met water innemen tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarna kun je overstappen op een onderhoudsdosering van 3 maal daags 1 à 2 capsules.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Jouw waardering
Blogberichten