De combinatie van vakkennis en intensieve samenwerking met experts zorgt voor vertrouwen van topsporters: inmiddels hebben diverse topsporters- en teams voor de producten van NatuSport gekozen. Wij hebben ons als partner verbonden aan deze sporters, die op hun beurt trotse ambassadeurs zijn van NatuSport. Samen werken we aan hun sportieve doelen. En daar zijn we trots op!

Nationale en lokale sportploegen gebruiken dagelijks supplementen en sportvoeding van NatuSport. Omdat iedere sporter anders is, worden de supplementen afgestemd op elke individuele sporter. Uiteraard onder toezicht van de sportarts, coach en NatuSport. Maak kennis met onze topsporters die wij ondersteunen in hun reis naar gouden prestaties!

Teams

Dutch Food Valley Cycling Team

SEG Racing Academy

Wat ambassadeurs zeggen over NatuSport

"The proof of the pudding is in the eating". Dankzij de samenwerking met onze ambassadeurs kunnen wij onze producten continu verbeteren. Deze ervaringen zijn voor ons goud waard! Onze ambassadeurs delen hun feedback graag met ons. En wij met jou!

Kim Dillen
Marathonloper

“Elke dag weer wil ik het beste uit mezelf halen. Het spreekt voor zich dat wat ik in mijn lijf stop van hoogwaardige kwaliteit moet zijn en zonder chemische toevoegingen. De producten van NatuSport zijn 100% natuurlijk en sluiten daardoor naadloos aan bij mijn actieve en gezonde levensstijl.”

Anna van der Breggen
Boels-Dolmans Cycling Team

“De sportvoeding van NatuSport is effectief en smaakvol. Zowel tijdens een intensieve training als in een belangrijke wedstrijd, geeft het me nét dat steuntje in de rug waardoor ik het maximale uit mezelf haal.”

Pieter Weening
Team Roompot - NL Loterij

“Om op topniveau te kunnen én blijven presteren, is een goede weerstand van levensbelang. Multi Sport Gold van NatuSport geeft mijn immuunsysteem de boost die ik soms nodig heb. Presteren is –uiteraard– key, maar herstel is zeker zo belangrijk. Daarom gebruik ik na afloop van zware fysieke inspanning de Whey Protein Isolate. Mét resultaat!”

Guido Vroemen
Sportarts

“NatuSport onderscheidt zich op het gebied van gebruikersgemak, innovatie, maximale opname en de natuurlijke samenstelling van de producten. Ik wijs ‘mijn’ sporters dan ook graag op hun brede assortiment.”

Lizzy Witlox
Mountainbiker

“De Amino Cream gebruik ik met zware interval trainingen en wedstrijden. Ik merk heel goed dat ik meer kracht in mijn benen heb en minder snel verzuur. Om vervolgens mijn spieren van de zware inspanningen te laten herstellen, gebruik ik na iedere training en wedstrijd de Whey Protein Isolate-shake.”

Individuele sporters

Kim Dillen

Marathonloper

Bieke Wijnmaalen

Hockeyer

Lizzy Witlox

Veldrijder

Marcel Thissen

Marathon Handbiker

Yoeri Havik

Baanwielrenner