Kortingsdop & acties Golden Naturals

Korting met de Golden Naturals 2 euro-dop*

Je kent ‘m vast wel: onze ‘2 euro-dop’. Deze dop zit op alle Golden Naturals-producten die je in één van onze ruim 500 verkooppunten kunt kopen. Het is slim om deze goed te bewaren. Als je ‘m weer inlevert bij een erkend Golden Naturals-verkooppunt, krijg je namelijk €2,- korting op de aankoop van een nieuw Golden Naturals-product. Heel gemakkelijk, want deze korting wordt gewoon aan de kassa voor je verrekend. Toch mooi meegenomen!

KNGF Geleidehonden

Jij als klant bent niet de enige die profiteert van deze 2 euro-dop: alle doppen die door de winkeliers worden ingenomen, komen weer terug bij ons. Vervolgens worden ze gerecycled tot plastic pallets en de opbrengst van deze recycling gaat naar KNGF Geleidehonden. KNGF is van geboorte tot ‘pensioen’ nauw betrokken bij de honden die zij opleiden. Een geleidehond vergroot de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid van mensen met een beperking enorm. Golden Naturals steunt het mooie werk van KNGF van harte. 

Op zoek naar een verkooppunt waar je de dop kan inleveren?

Bekijk hier alle erkende Golden Naturals verkooppunten. Is er geen erkend verkooppunt bij je in de buurt of heb je nog vragen over deze actie, neem dan contact met ons op. 


*Deze actie geldt (vooralsnog) niet i.c.m. online aankopen.

GRATIS Scutellaria Neusspray bij aankoop van Golden Naturals Scutellaria 2000mg 

Hoe werkt het?
In de maarteditie van het magazine gezondNU vind je een advertentie van Golden Naturals Scutellaria met daarin ook een voucher. Bij inlevering van de volledig ingevulde voucher bij één van onze ruim 600 verkooppunten, ontvang je GRATIS een Scutellaria Neusspray bij aankoop van Golden Naturals Scutellaria 2000 mg (30, 60 of 180) capsules.

Goed om te weten:
Deze actie geldt alleen in de winkels, niet bij online bestellingen via de webshop. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2020 (zolang de voorraad strekt).