Nieuws & blog

Vier Valentijn met Herbatint

Geef liefde aan je haar tijdens de meest romantische maand van het jaar. Hoe? Door je look te voorzien van een ‘zoete gloed’! ❤ Benieuwd? Check de tips van de Herbatint Master Colorists in onze Valentijnsblog!

Lees meer

Doe de detox!

Detoxen is een populaire methode om het lichaam te reinigen en (sneller) af te vallen. Het verhoogt bovendien je energieniveau en heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand. Iets voor jou? Check de detox blog!

Lees meer

Gezond vet: vet gezond!

Vandaag is het Nationale Pindakaasdag. Een mooi moment om het eens te hebben over vet! Als het om voeding gaat, heeft vet geen positief imago. Maar wist je dat ons lichaam juist (goede!) vetten nodig heeft om goed te functioneren? Lees alles over gezonde vetten in onze blog.

Lees meer

Bescherm je haar tegen winterweer

Het beschermen van je haar en huid is niet iets van één specifiek seizoen. Wél vragen de koude wintermaanden om een iets andere verzorging dan in de zomer. Je huid en haar hebben in de winter namelijk behoorlijk wat te verduren. Niet alleen door kou en de wind, maar ook door wisselende temperaturen en droge lucht binnenshuis. Daarom geven wij je graag wat handige tips om je haar te beschermen wanneer je de winterse taferelen gaat trotseren!

Lees meer