Nieuws & blog

Nieuw jaar, nieuw waar!

Een nieuw jaar is begonnen en Natusor luidt 2019 in met weer een aantal nieuwe en verbeterde producten. In deze blog vertellen we je er graag meer over: zo ben je in één klap weer op de hoogte!

Lees meer

Een bijzonder bezoek aan KNGF Geleidehonden

Om een duurzame relatie op te bouwen met de trouwe consument hebben we voor Golden Naturals de 2 euro-dop geïntroduceerd. Bij inlevering van deze dop krijg je twee euro korting op een nieuwe Golden Naturals-aankoop. De geretourneerde doppen worden gerecycled tot plastic pallets. De opbrengst gaat naar KNGF Geleidehonden. Onlangs bracht één van de 2 eigenaren van Natusor Jan-Dirk met zijn dochter Fenna een bezoek aan hun prachtige hoofdkantoor in Amstelveen. Lees meer!

Lees meer

Rust is óók training

Om optimaal te kunnen presteren, is de balans tussen training en rust essentieel: van alleen trainen word je niét beter. Lizzy vertelt je meer over het belang van een goed herstel en het effect op je prestatieniveau.

Lees meer

Zorg goed voor jezelf, ook in de winter!

Een strak lijf: dat willen we allemaal. Maar dan alleen in de zomer? Ook in de koudere maanden bewegen en op je voeding letten, helpt je in de zomer. Lees onze blog om voor jezelf te (blijven) zorgen in de winter.

Lees meer