Nieuws & blog

Lente in de lucht = nieuwe producten!

De dagen worden weer langer, de temperatuur stijgt: lente in de lucht! De lente staat voor nieuw leven, en bij Natusor vieren we de aankomende lente alvast met een aantal nieuwe producten. In deze blog vertellen we je er graag meer over: zo ben je in één klap weer op de hoogte!

Lees meer

Sneller herstel door sportmassage?

Sportmassage: voor veel (top)sporters een onmisbaar onderdeel in het herstelproces na zware inspanning. Maar wat doet massage voor je spieren? Zorgt het voor een sneller herstel? Je leest het in deze blog.

Lees meer

Veganisten en vitamine B12-tekort

Het is je vast niet ontgaan: vorige week was de Nationale Week Zonder Vlees. Als je regelmatig vegetarisch of veganistisch eet, moet je alleen wel opletten dat je voldoende vitamine B12 binnenkrijgt. Hoe dat precies zit? In deze blog zetten we de feiten rondom deze belangrijke vitamine op een rijtje.

Lees meer

Sportsupplementen: ga er verstandig mee om

In eerdere blogs over de sportvoedingspiramide hebben we kennisgemaakt met basisvoeding en sportvoeding: de onderste twee lagen van de piramide. Sportsupplementen vormen de derde en bovenste laag. De positieve invloed van supplementen is voor elk persoon verschillend. Het is daarom belangrijk om er verstandig mee om te gaan en goed te luisteren naar je lichaam. In deze blog vertelt Lizzy je er meer over.

Lees meer