Nieuws & blog

Rhodiola, een natuurlijke rustgever!

Rhodiola staat vooral bekend als adaptogeen. Een adaptogeen helpt lichaam en geest om te gaan met wisselende omstandigheden en gevoelens. Golden Naturals Rhodiola 2500 mg is een verbeterde formule met onder meer zink: een natuurlijke rustgever bij spanning én inspanning. 

Lees meer

Win een unieke trainingsrit!

Zaterdag 25 mei organiseerde team Roompot-Charles haar fandag voor zo’n 1.500 deelnemers. Heb jij deze fandag gemist? Geen probleem! Natusport heeft een mooie kortingsactie waarbij je ook nog eens 7x kans maakt op een trainingsrit onder begeleiding van een bekende Roompot-Charles renner. Lees snel verder....

Lees meer

Goede service en advies dé redenen om winkel te bezoeken

De zelfzorgmarkt is volop in beweging. Hoe onderscheid je je daarin als dienstverlener? Hoe creëer je een sterk merk met relevantie? Kwaliteit en prijs liggen daarbij voor de hand. Maar om de klant te overtuigen om voor joúw producten te (blijven) kiezen, is jezelf kritisch evalueren en out-of-the-box denken onontbeerlijk.

Lees meer

Dé perfecte combinatie van 5 soorten magnesium!

Magnesium speelt een belangrijke rol bij meer dan 300 fysiologische processen in het lichaam. Niet voor niets wordt het ook wel het ‘wondermineraal’ genoemd. Alle vormen van magnesium zijn goed om als supplement in te nemen. Maar wát is nou het verschil tussen de verschillende magnesiumverbindingen? 

Lees meer