Nieuws & blog

Bescherm je haar tegen winterweer

Het beschermen van je haar en huid is niet iets van één specifiek seizoen. Wél vragen de koude wintermaanden om een iets andere verzorging dan in de zomer. Je huid en haar hebben in de winter namelijk behoorlijk wat te verduren. Niet alleen door kou en de wind, maar ook door wisselende temperaturen en droge lucht binnenshuis. Daarom geven wij je graag wat handige tips om je haar te beschermen wanneer je de winterse taferelen gaat trotseren!

Lees meer

Nieuw jaar, nieuw waar!

Een nieuw jaar is begonnen en Natusor luidt 2019 in met weer een aantal nieuwe en verbeterde producten. In deze blog vertellen we je er graag meer over: zo ben je in één klap weer op de hoogte!

Lees meer

Een bijzonder bezoek aan KNGF Geleidehonden

Om een duurzame relatie op te bouwen met de trouwe consument hebben we voor Golden Naturals de 2 euro-dop geïntroduceerd. Bij inlevering van deze dop krijg je twee euro korting op een nieuwe Golden Naturals-aankoop. De geretourneerde doppen worden gerecycled tot plastic pallets. De opbrengst gaat naar KNGF Geleidehonden. Onlangs bracht één van de 2 eigenaren van Natusor Jan-Dirk met zijn dochter Fenna een bezoek aan hun prachtige hoofdkantoor in Amstelveen. Lees meer!

Lees meer

Rust is óók training

Om optimaal te kunnen presteren, is de balans tussen training en rust essentieel: van alleen trainen word je niét beter. Lizzy vertelt je meer over het belang van een goed herstel en het effect op je prestatieniveau.

Lees meer