Probioticagel herstelt de huidflora

Deze hypoallergene gel brengt de huid tot rust, zet een punt achter puistjes en vermindert roodheid en irritatie. De gel draagt daarnaast bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid. 

Hoe werkt de Probioticagel? 

Op je huid leven miljarden bacteriën. De goede bacteriën doden indringers en zijn belangrijk voor de bescherming en optimale conditie van de huid, omdat er door hun aanwezigheid gewoonweg minder ruimte is voor de slechte bacteriën! De slechte bacteriën op je huid zijn bijna altijd in de minderheid maar kunnen, zodra ze vermeerderen, problemen veroorzaken zoals ontstekingen, puistjes, bultjes, rosacea en roodheid bij acne.

“Je huid kan zich zo op een natuurlijke manier herstellen.”

Golden Naturals Probioticagel is een hypoallergene gel die de goede bacteriën intact laat maar wel de slechte doodt. Tevens zorgt deze unieke gel ervoor dat, door de toevoeging van een hoge dosering goede lactobacillen bacteriën, de goede bacteriën heel snel weer de overhand krijgen op je huid. Het resultaat: een snel kalmerend effect, een rustige huid én vermindering van puistjes, bultjes en roodheid. Je huid kan zich zo op een natuurlijke manier herstellen. De gel is geschikt voor het gelaat, de nek, rug en borst.