Pollen in de lucht? Neem Scutellaria!

Scutellaria is in no time een echte Golden Naturals-bestseller geworden. Niet verrassend als je bedenkt dat dit krachtige product voor veel mensen hét redmiddel is tijdens het pollenseizoen. En er is goed nieuws: Scutellaria is nu ook verkrijgbaar in voordeelpot (180 capsules) én als neusspray! Kies jouw favoriete vorm of combineer capsules en spray voor een optimaal resultaat.

Wist je dat 1 op de 5 mensen ‘pollengevoelig’ is? Voor hen is het niet alleen maar fijn als het voorjaar begint. Als je gevoelig bent voor pollen, kan je lichaam ‘overdreven’ reageren op stuifmeel van bloeiende grassen, planten en bomen. De els, hazelaar, berk en bepaalde grassen veroorzaken de meeste reacties.

Pollenpiek in mei en juni

Op warme dagen met veel zon en wind is de kans op grote hoeveelheden pollen in de atmosfeer het grootst. In Nederland ligt de piek meestal in de maanden mei en juni, maar reacties op pollen kunnen het héle jaar door voorkomen. Een warme winter kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het pollenseizoen eerder begint. Regen heeft het tegenover-gestelde effect: het ‘spoelt’ de pollen als het ware uit de lucht en dat is vaak letterlijk een opluchting voor pollen-gevoelige mensen.

Bereid je voor met Golden Naturals Scutellaria

Om toch optimaal te kunnen genieten van warme lente- en zomerdagen, is het slim om je goed voor te bereiden op het pollenseizoen. Golden Naturals Scutellaria 2000 mg capsules bevatten onder meer vitamine C die je immuunsysteem ondersteunt. Vitamine A en biotine dragen bij tot het in stand houden van normale slijmvliezen. Hierdoor reageer je minder heftig op pollen in de lucht. Voor een optimaal resultaat combineer je Golden Naturals Scutellaria capsules met de Golden Naturals Scutellaria Neusspray.