Osteo en Bot Formule helpt bij het risico op botbreuken door osteoporose!

Osteoporose is een steeds groter wordend probleem. Een lage botmineraaldichtheid is een risicofactor voor botbreuken door osteoporose. Maar osteoporose heeft meerdere risicofactoren. Wist je dat verandering van één van deze factoren al een heilzaam effect kan hebben?

Sterke botten zijn heel belangrijk

Calcium en vitamine D3 helpen het verlies van botmineralen te verminderen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van ten minste 1200 mg calcium en 20 mcg vitamine D3 uit alle mogelijke bronnen. Een eetpatroon met o.a. noten, kaas en melk kunnen hier bij helpen en daarnaast is het belangrijk om veel te bewegen.

Rijke samenstelling

Osteoporose komt veelal voor bij ouderen, maar vooral bij vrouwen. Na de overgang produceert het lichaam minder vrouwelijke hormonen en hoe eerder een vrouw in de menopauze komt, hoe groter de kans op osteoporose. Tot je 35e levensjaar blijven botten over het algemeen op maximale sterkte. Vanaf je 35e levensjaar kan het dus heel verstandig zijn om je botten te gaan verzorgen. Dat kan uitstekend met Osteo & Bot Formule van Golden Naturals. Deze zeer uitgebreide formule bevat een zeer rijke samenstelling voor het in stand houden van normale botten én om de botstofwisseling en opname van calcium te ondersteunen.