Ondersteuning rondom je zwangerschap

Een gezonde basis voor, tijdens en na de zwangerschap

Rondom je zwangerschap vinden er veel veranderingen plaats in je lichaam. Het is daarom juist in deze periode erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je lichaam in topconditie is en blijft. Een goede uitgebalanceerde, gevarieerde voeding met voldoende vitaminen en mineralen is noodzakelijk voor een gezonde basis. Daarnaast is het belangrijk om voldoende te blijven bewegen en van tijd tot tijd de buitenlucht op te zoeken. Als aanvulling op deze basis mag je een voedingssupplement gebruiken.

Houd je lichaam gezond en sterk

In Golden Naturals Multi Strong Gold Mama is een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen opgenomen, waaronder een vitamine B-complex, wat je o.a. helpt bij je energie-stofwisseling en vitamine C wat het immuun-systeem ondersteunt. Ook tijdens je zwangerschap is het belangrijk om voldoende van de buitenlucht en het zonlicht te genieten. Hierdoor wordt namelijk vitamine D in je lichaam aangemaakt, wat de opname van calcium in de botten verhoogt. Als je zwanger bent is het raadzaam om elke dag extra vitamine D in te nemen. Deze is reeds toegevoegd aan Multi Strong Gold Mama.

Daarnaast bevat Multi Strong Gold Mama een uitgebreid mineralencomplex met onder andere magnesium, mangaan, zink, ijzer en foliumzuur. Magnesium is niet alleen belangrijk om je normale spierwerking te ondersteunen, maar helpt je ook om je fitter te voelen. Foliumzuur draagt bij aan de vorming van de placenta en de groei van je ongeboren kindje. Dit maakt Multi Strong Gold Mama tot een compleet supplement ter ondersteuning van een prettig verloop van je zwangerschap, een goede herstelperiode na de bevalling en de periode dat je ervoor kiest om borstvoeding te geven.