NatuSport nieuwe partner van Roompot

NatuSport is als nieuwe partner toegetreden tot de groep van ruim dertig bedrijven die samenwerken met Roompot – Nederlandse Loterij. Dit relatief jonge merk is onderdeel van Natusor uit het Brabantse Best en heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd in de ontwikkeling van gezondheidsproducten. De renners van het team zullen met name gebruik gaan maken van de verschillende supplementen uit het assortiment.

“NatuSport wil de recreatieve en de topsporter door middel van een breed aanbod voorzien van producten die de prestatie en herstel van de sporter bevorderen” zegt Werner Jentjens van de nieuwe partner. “Onze focus ligt op het leveren van sport gerelateerde gezondheidsproducten van een hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn daarom altijd 100% eerlijk, 100% natuurlijk. Wij willen op deze manier bijdragen aan de topprestaties die de renners willen leveren. Dit wordt vertaald in ons motto; Game On!” aldus de directeur/eigenaar van Natusor.

“Deze samenwerking is een mooie toevoeging binnen onze groep partners” reageert Michael Zijlaard op de overeenkomst met Natusport. “Wij willen onze renners zo goed mogelijk bijstaan in het op een gezonde manier presteren en daarbij vormen deze producten een belangrijke aanvulling. Op wedstrijddagen beschikken wij al over de repen, gels en sportdranken van BYE! Nutrition en verzorgingsmiddelen van Sportsbalm, dit maakt het plaatje compleet. 

Bovendien is ook Natusport een bedrijf uit eigen land en versterkt dus onze wens om een 100% Nederlands team te zijn” sluit de teammanager af.