NatuSport

Win een unieke trainingsrit!

Zaterdag 25 mei organiseerde team Roompot-Charles haar fandag voor zo’n 1.500 deelnemers. Heb jij deze fandag gemist? Geen probleem! Natusport heeft een mooie kortingsactie waarbij je ook nog eens 7x kans maakt op een trainingsrit onder begeleiding van een bekende Roompot-Charles renner. Lees snel verder....

Lees meer

Sneller herstel door sportmassage?

Sportmassage: voor veel (top)sporters een onmisbaar onderdeel in het herstelproces na zware inspanning. Maar wat doet massage voor je spieren? Zorgt het voor een sneller herstel? Je leest het in deze blog.

Lees meer

Sportsupplementen: ga er verstandig mee om

In eerdere blogs over de sportvoedingspiramide hebben we kennisgemaakt met basisvoeding en sportvoeding: de onderste twee lagen van de piramide. Sportsupplementen vormen de derde en bovenste laag. De positieve invloed van supplementen is voor elk persoon verschillend. Het is daarom belangrijk om er verstandig mee om te gaan en goed te luisteren naar je lichaam. In deze blog vertelt Lizzy je er meer over.

Lees meer

Rust is óók training

Om optimaal te kunnen presteren, is de balans tussen training en rust essentieel: van alleen trainen word je niét beter. Lizzy vertelt je meer over het belang van een goed herstel en het effect op je prestatieniveau.

Lees meer