Je blaas in optimale conditie!

De blaas is kwetsbaar

De meerderheid van de vrouwen krijgt in haar leven in meer of mindere mate te maken met blaasproblematiek. De blaas van een vrouw is namelijk kwetsbaarder dan die van een man, omdat de vrouwelijke plasbuis korter is en relatief dicht bij de anus ligt. Daarbij kan met het klimmen der jaren de weerstand in deze zone verder afnemen. Ter verzorging van de blaas, voor het behoud van een gezond milieu in de blaas én om het afweersysteem op een effectieve wijze te ondersteunen is Golden Naturals Crandophilus ontwikkeld. 

Hoogwaardige cranberry extract

Crandophlilus bevat kwalitatief hoogwaardige cranberry extract dat sterke antioxiderende eigenschappen heeft. Het extract is gestandaardiseerd uit actieve substanties, zoals flavonoïden, polyfenolen en organische zuren. Deze helpen je om het lichaam gezond te houden. 

Berendruif

Dit al jaren zeer bekende prachtingrediënt mag in geen enkel effectief werkend middel voor het gezond houden van de blaas ontbreken. Berendruif oftewel Arctostaphylos uva-ursi werkt door de aanwezige arbutines, die door de darmflora worden omgezet in hydrochinonen. Deze komen daarna in de blaas terecht en zijn daar werkzaam voor een optimale conditie van de blaas. 

D-mannose

Ook bevat Crandophilus een hoge dosering van het zeer werkzame D-mannose. D-mannose is een essentiële suiker die door ons eigen lichaam in kleine hoeveelheden wordt aangemaakt. Daarnaast is D-mannose van nature in kleine hoeveelheden aanwezig in vruchten, waaronder cranberries en bosbessen. De hoeveelheid D-mannose in Golden Naturals Crandophilus is hoger geconcentreerd (ca. 50x) dan in een fles cranberrysap! 

Probiotica

Om de weerstand tegen ongunstige bacteriën al in de darmen te verhogen en een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën te bevorderen is aan Crandophilus een hoge dosering breedspectrum probiotica toegevoegd met een uitzonderlijk hoge stabiliteit. 

Vitamine C

Crandophilus bevat tevens een geringe hoeveelheid vitamine C. Vitamine C ondersteunt een gezond milieu in de blaas wat de algemene weerstand in je lichaam ten goede komt.