Hoog cholesterol? Pak het aan!

Een goed cholesterolgehalte is belangrijk voor de conditie van het hart en de bloedvaten. Een verantwoorde leefstijl en gezonde voeding dragen daaraan bij, maar voor mensen die écht iets moeten doen aan hun cholesterol, is er gelukkig hulp. De geheel vernieuwde en ijzersterke Golden Naturals Rode Gist Rijst Formule pakt direct de oorzaak aan. Op natuurlijke wijze!

Vaak weet je het zelf of krijg je het te horen van je huisarts: doe iets aan dat (te) hoge cholesterol! Maar hoe pak je dat aan? En waarom is een gezonde cholesterolspiegel zo belangrijk?

Wat is cholesterol?

Cholesterol is een belangrijke bouwstof voor het lichaam en voor de aanmaak van cellen en vitamine D. Het grootste deel wordt aangemaakt door de lever. De rest krijgen we binnen door voeding. Normaal gesproken maakt ons lichaam preciés voldoende cholesterol aan. Soms ontstaat er echter een te hoog cholesterolgehalte en dat is niet gezond. Mogelijke oorzaken zijn het eten van veel suiker en verzadigd vet, stresssituaties, overgewicht of erfelijkheid.

De weg naar een gezond cholesterol

Een verantwoorde leefstijl is essentieel om je cholesterol op een ‘normaal’ niveau te houden: gezonde en gevarieerde voeding, voldoende bewegen en niet roken. Ook supplementen zijn zeer nuttig als je iets aan je cholesterol moet doen. Golden Naturals Rode Gist Rijst Formule is een compleet supplement voor cholesterol, hart en bloedvaten en een ijzersterk natuurlijk alternatief voor ‘reguliere’ hulpmiddelen. Het pakt de oorzaak van een te hoog cholesterolgehalte aan en houdt de cholesterolspiegel op een gezond peil, óók op de lange termijn.

Wetenschappelijk bewezen werking

Rode gist rijst ontstaat door rijst te laten fermenteren met de schimmel Monascus purpureus. Extracten op basis van rode gist rijst worden al eeuwenlang in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt als natuurlijk middel voor een gezonde cholesterolspiegel. Golden Naturals Rode Gist Rijst Formule bevat naast rode gist rijst een hoge dosering plantensterolen en de bioactieve stof Monacoline K. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het gebruik van 10 mg Monacoline K per dag bijdraagt tot behoud van een normale cholesterolspiegel. Het toegevoegde co-enzym Q10, meidoorn en knoflook zorgen voor je bloedvaten én het hart.