Golden Naturals Testosteron Support: Voor een goede hormoonbalans

Wat is testosteron?

Testosteron is hét mannelijke hormoon dat stoer, sterk en sexy maakt. Een veel besproken stofje met nogal wat invloed, denk maar aan de ontwikkeling van geslachtskenmerken bij jongens en het libido. En wat je misschien niet wist: bij volwassenen is testosteron onmisbaar voor de hersenen, spieren, botten, huid en prostaat.

Testosterontekort: doe er wat aan!

Als een man ouder wordt, daalt het testosterongehalte in het bloed. Uit onderzoek blijkt dat bij ongeveer 10% van de mannen boven de 50 het testosterongehalte zo laag is, dat dit klachten kan veroorzaken. Voldoende testosteron is essentieel voor de vitaliteit en levenskwaliteit. Gelukkig is er iets aan te doen! Niet alleen door een actieve en gezonde leefstijl, maar ook door ondersteuning in de vorm van een supplement.

Fanatiek sporter en wil je je spierkracht vergroten? Ook dan is Testosteron Support hét product dat je zoekt! Try it now!

Unieke en innovatieve samenstelling

Golden Naturals Testosteron Support is rijk aan goed opneembaar, aminozuurgebonden zink dat bijdraagt tot de instandhouding van een gezond testosterongehalte in het bloed; een bron van biologisch actief pantotheenzuur zorgt voor een normaal metabolisme van steroïdehormonen en vitamine B6 voor de benodigde activiteit van hormonen in het lichaam.

Lekker libido!

Testosteron heeft veel invloed op je seksleven: het is essentieel voor je libido, de kwaliteit van de erectie en de aanmaak van sperma. Tribulus terrestris in Testosteron Support ondersteunt je zin in seks en Panax ginseng en Ginkgo biloba stimuleren de doorbloeding van de penis.

Golden Naturals Testosteron Support ondersteunt:

  • het testosterongehalten in het bloed
  • de synthese van steroïdehormonen
  • de hormoonactiviteit in het lichaam