Golden Naturals

‘B12-bericht’ UMCG kort door de bocht

‘Ongefundeerd en onnodige stemmingmakerij’. Het nieuwsbericht van dinsdag 21 januari, waarin het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) een onderzoek presenteert waaruit blijkt dat een te hoge concentratie vitamine B12 in het bloed kan leiden tot een groter sterfterisico, levert een storm aan reacties op in de (sociale) media.

Lees meer

Natusor stopt per direct met levering melatonineproducten

Onlangs heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) in een schriftelijk bericht te kennen gegeven dat zij het toezicht intensiveert op producten die meer dan 0,3 mg van het hormoon melatonine bevatten. Aanleiding voor deze intensivering is de vaststelling dat producten met een dagdosering van tenminste 0,3 mg melatonine op farmacologische wijze meerdere fysiologische functies van het menselijk lichaam beïnvloeden.

Lees meer

Back to basic(s)!

Natusor heeft twee nieuwe ‘basisproducten’ toegevoegd aan het Golden Naturals assortiment: de Multi Strong Gold Woman en Multi Gold Basic. Twee multi’s die een goede aanvulling zijn voor een gezonde leefstijl. Calcium & Bot Support heeft een verbeterde samenstelling en nieuwe productnaam. Lees meer over deze producten in de blog...

Lees meer