Golden Naturals

Dé perfecte combinatie van 5 soorten magnesium!

Magnesium speelt een belangrijke rol bij meer dan 300 fysiologische processen in het lichaam. Niet voor niets wordt het ook wel het ‘wondermineraal’ genoemd. Alle vormen van magnesium zijn goed om als supplement in te nemen. Maar wát is nou het verschil tussen de verschillende magnesiumverbindingen? 

Lees meer

100% bioactief: Golden Naturals Vitamine B-complex

Vitaminen spelen een grote rol bij de groei, herstel en het goed functioneren van ons lichaam. Elke vitamine heeft z'n eigen rol in specifieke lichaamsprocessen en draagt op die manier bij aan de gezondheid. Zo is vitamine D bijvoorbeeld belangrijk om je botten sterk te houden en helpt vitamine C je weerstand een handje. Vitamine B is belangrijk voor tál van lichaamsfuncties. Golden Naturals Vitamine B-complex is een optimaal opneembare samenstelling waardoor je met één tablet alle benodigde B-vitaminen binnen krijgt.

Lees meer

Golden Naturals Menstruatie Formule: voor een zorgeloze menstruatie

Golden Naturals Menstruatie Formule is een natuurlijk en speciaal samengesteld supplement bij ongemakken vóór en tijdens de menstruatie. Het bevat onder meer ashwagandha, vitex agnus castus extract, crampbark, GLA en ijzer die een normale en regelmatige menstruatie bevorderen. Dit supplement is geschikt voor regelmatig en langdurig gebruik en dankzij de vegetarische capsule ook prima geschikt voor vegetariërs.

Lees meer

Lente in de lucht = nieuwe producten!

De dagen worden weer langer, de temperatuur stijgt: lente in de lucht! De lente staat voor nieuw leven, en bij Natusor vieren we de aankomende lente alvast met een aantal nieuwe producten. In deze blog vertellen we je er graag meer over: zo ben je in één klap weer op de hoogte!

Lees meer