Golden Naturals

Rhodiola, een natuurlijke rustgever!

Rhodiola staat vooral bekend als adaptogeen. Een adaptogeen helpt lichaam en geest om te gaan met wisselende omstandigheden en gevoelens. Golden Naturals Rhodiola 2500 mg is een verbeterde formule met onder meer zink: een natuurlijke rustgever bij spanning én inspanning. 

Lees meer

Dé perfecte combinatie van 5 soorten magnesium!

Magnesium speelt een belangrijke rol bij meer dan 300 fysiologische processen in het lichaam. Niet voor niets wordt het ook wel het ‘wondermineraal’ genoemd. Alle vormen van magnesium zijn goed om als supplement in te nemen. Maar wát is nou het verschil tussen de verschillende magnesiumverbindingen? 

Lees meer

100% bioactief: Golden Naturals Vitamine B-complex

Vitaminen spelen een grote rol bij de groei, herstel en het goed functioneren van ons lichaam. Elke vitamine heeft z'n eigen rol in specifieke lichaamsprocessen en draagt op die manier bij aan de gezondheid. Zo is vitamine D bijvoorbeeld belangrijk om je botten sterk te houden en helpt vitamine C je weerstand een handje. Vitamine B is belangrijk voor tál van lichaamsfuncties. Golden Naturals Vitamine B-complex is een optimaal opneembare samenstelling waardoor je met één tablet alle benodigde B-vitaminen binnen krijgt.

Lees meer