Golden Naturals

Natusor stopt per direct met levering melatonineproducten

Onlangs heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) in een schriftelijk bericht te kennen gegeven dat zij het toezicht intensiveert op producten die meer dan 0,3 mg van het hormoon melatonine bevatten. Aanleiding voor deze intensivering is de vaststelling dat producten met een dagdosering van tenminste 0,3 mg melatonine op farmacologische wijze meerdere fysiologische functies van het menselijk lichaam beïnvloeden.

Lees meer

Back to basic(s)!

Natusor heeft twee nieuwe ‘basisproducten’ toegevoegd aan het Golden Naturals assortiment: de Multi Strong Gold Woman en Multi Gold Basic. Twee multi’s die een goede aanvulling zijn voor een gezonde leefstijl. Calcium & Bot Support heeft een verbeterde samenstelling en nieuwe productnaam. Lees meer over deze producten in de blog...

Lees meer

Rhodiola, een natuurlijke rustgever!

Rhodiola staat vooral bekend als adaptogeen. Een adaptogeen helpt lichaam en geest om te gaan met wisselende omstandigheden en gevoelens. Golden Naturals Rhodiola 2500 mg is een verbeterde formule met onder meer zink: een natuurlijke rustgever bij spanning én inspanning. 

Lees meer

Dé perfecte combinatie van 5 soorten magnesium!

Magnesium speelt een belangrijke rol bij meer dan 300 fysiologische processen in het lichaam. Niet voor niets wordt het ook wel het ‘wondermineraal’ genoemd. Alle vormen van magnesium zijn goed om als supplement in te nemen. Maar wát is nou het verschil tussen de verschillende magnesiumverbindingen? 

Lees meer