Weer fris en energiek met de 20-daagse detoxkuur van Golden Naturals!

Ontgiften of detoxen is een veelgebruikte term voor het reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen. Hiermee reset je als het ware je lichaam. Laat Detox Support van Golden Naturals jouw hulpmiddel zijn bij het detoxen.

Snel weer lekker in je vel

Detox Support is zorgvuldig samengesteld op basis van zeer rijke ingrediënten zoals choline dat niet alleen een positieve invloed heeft op de lever, maar ook op je huid. Dit kan je algehele gezondheid het nodige steuntje in de rug geven en dan zit je zo weer lekker in je vel.

Gezond eten en voldoende bewegen

Dit is in eerste instantie uiteraard het beste recept voor iedereen, maar helaas lukt dit niet altijd. Golden Naturals Detox Support helpt het lichaam innerlijk te verzorgen en bevat choline om de belangrijke reinigende werking van de lever te stimuleren. Dit krachtige voedingssupplement helpt tevens om een frisse en energieke start te maken in het voor- en najaar. De kuur bestaat uit 20 dagen lang 1 maal per dag 3 capsules bij het ontbijt. Om het goede gevoel vast te blijven houden, kun je daarna overgaan op een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag. Door het detoxen worden voedingstoffen en voedingssupplementen (nutriënten) weer beter door het lichaam opgenomen. 

Golden Naturals Detox Support kan in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt, voor zover bekend en bij inname volgens de gebruiksaanwijzing.