Curcumine SLCP® - Positief voor lichaam en geest!

Zeer brede werking

Curcumine is een van de beste en meest bekende kruidenpreparaten die er zijn en heeft een zeer brede werking. Het wordt ingezet ter ondersteuning van het immuunsysteem en daarnaast ondersteunt het de mentale balans en de werking van het zenuwstelsel op effectieve wijze. Bovendien draagt curcumine bij aan het behoud van soepele spieren en gewrichten én een gezonde leverfunctie en spijsvertering

65x beter opneembaar en maar liefst 285x betere biologische beschikbaarheid!

De grootste uitdaging bij het ontwikkelen van curcumine-preparaten met een optimale werkzaamheid, is het overwinnen van de problemen bij de opneembaarheid en de biologische beschikbaarheid. Curcumine in een ‘onbewerkte’ vorm wordt gewoonweg slecht opgenomen. Verdure Sciences, de producent van Curcumine SLCP® van Golden Naturals is er na jarenlang onderzoek en samenwerking met de Universiteit van Californië (UCLA) in geslaagd om deze problemen op te lossen. Door middel van hun gepatenteerde technologie, hebben zij de opneembaarheid van curcumine 65x weten te vergroten en de biologische beschikbaarheid met maar liefst 285x verbeterd ten opzichte van standaard curcumine-preparaten! 

Waarom kiezen voor Curcumine SLCP®?

De meest optimale resultaten bij testen m.b.t. de opname-efficiëncy van curcumine, werden verkregen bij een formulering die geïnspireerd is door de Indiase keuken, waar bij de bereiding van currypasta’s kurkuma wordt gemengd met olieachtige bestanddelen. In het curcumine-product met de merknaam Longvida® is de curcumine daarom verpakt in een vetachtig deeltje, de zogenoemde Solid Lipid Curcumin Particles (SLCP). Longvida® is een gepatenteerd product en heeft in humane (op mensen getest) studies bewezen 1 van de beste Curcumine producten ter wereld te zijn!