Algemeen

Doe de detox!

Detoxen is een populaire methode om het lichaam te reinigen en (sneller) af te vallen. Het verhoogt bovendien je energieniveau en heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand. Iets voor jou? Check de detox blog!

Lees meer

Gezond vet: vet gezond!

Vandaag is het Nationale Pindakaasdag. Een mooi moment om het eens te hebben over vet! Als het om voeding gaat, heeft vet geen positief imago. Maar wist je dat ons lichaam juist (goede!) vetten nodig heeft om goed te functioneren? Lees alles over gezonde vetten in onze blog.

Lees meer

Een bijzonder bezoek aan KNGF Geleidehonden

Om een duurzame relatie op te bouwen met de trouwe consument hebben we voor Golden Naturals de 2 euro-dop geïntroduceerd. Bij inlevering van deze dop krijg je twee euro korting op een nieuwe Golden Naturals-aankoop. De geretourneerde doppen worden gerecycled tot plastic pallets. De opbrengst gaat naar KNGF Geleidehonden. Onlangs bracht één van de 2 eigenaren van Natusor Jan-Dirk met zijn dochter Fenna een bezoek aan hun prachtige hoofdkantoor in Amstelveen. Lees meer!

Lees meer

Zorg goed voor jezelf, ook in de winter!

Een strak lijf: dat willen we allemaal. Maar dan alleen in de zomer? Ook in de koudere maanden bewegen en op je voeding letten, helpt je in de zomer. Lees onze blog om voor jezelf te (blijven) zorgen in de winter.

Lees meer