Algemeen

Magnesiumcitraat of –bisglycinaat: wat is het verschil?

Magnesium speelt een belangrijke rol bij meer dan 300 fysiologische processen in het lichaam. Niet voor niets wordt het ook wel het ‘wondermineraal’ genoemd. Magnesium heb je in diverse vormen, de bekendste zijn citraat en bisglycinaat. Wanneer kies je voor welke variant? Wij vertellen je er meer over in de blog.

Lees meer

Veganisten en vitamine B12-tekort

Het is je vast niet ontgaan: vorige week was de Nationale Week Zonder Vlees. Als je regelmatig vegetarisch of veganistisch eet, moet je alleen wel opletten dat je voldoende vitamine B12 binnenkrijgt. Hoe dat precies zit? In deze blog zetten we de feiten rondom deze belangrijke vitamine op een rijtje.

Lees meer

Doe de detox!

Detoxen is een populaire methode om het lichaam te reinigen en (sneller) af te vallen. Het verhoogt bovendien je energieniveau en heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand. Iets voor jou? Check de detox blog!

Lees meer

Gezond vet: vet gezond!

Vandaag is het Nationale Pindakaasdag. Een mooi moment om het eens te hebben over vet! Als het om voeding gaat, heeft vet geen positief imago. Maar wist je dat ons lichaam juist (goede!) vetten nodig heeft om goed te functioneren? Lees alles over gezonde vetten in onze blog.

Lees meer