Nieuws & blog

Magnesiumcitraat of –bisglycinaat: wat is het verschil?

Magnesium speelt een belangrijke rol bij meer dan 300 fysiologische processen in het lichaam. Niet voor niets wordt het ook wel het ‘wondermineraal’ genoemd. Magnesium heb je in diverse vormen, de bekendste zijn citraat en bisglycinaat. Wanneer kies je voor welke variant? Wij vertellen je er meer over in de blog.

Lees meer

Lente in de lucht = nieuwe producten!

De dagen worden weer langer, de temperatuur stijgt: lente in de lucht! De lente staat voor nieuw leven, en bij Natusor vieren we de aankomende lente alvast met een aantal nieuwe producten. In deze blog vertellen we je er graag meer over: zo ben je in één klap weer op de hoogte!

Lees meer

Sneller herstel door sportmassage?

Sportmassage: voor veel (top)sporters een onmisbaar onderdeel in het herstelproces na zware inspanning. Maar wat doet massage voor je spieren? Zorgt het voor een sneller herstel? Je leest het in deze blog.

Lees meer

Veganisten en vitamine B12-tekort

Het is je vast niet ontgaan: vorige week was de Nationale Week Zonder Vlees. Als je regelmatig vegetarisch of veganistisch eet, moet je alleen wel opletten dat je voldoende vitamine B12 binnenkrijgt. Hoe dat precies zit? In deze blog zetten we de feiten rondom deze belangrijke vitamine op een rijtje.

Lees meer