Nieuws & blog

Gouden aanwinsten bij Natusor

Innovatie is key bij Natusor. Niet zo verwonderlijk natuurlijk, want onze leefomgeving en bijkomende behoeftes veranderen continu. Daarom lanceren we regelmatig nieuwe producten of verbeteren we producten uit ons bestaande assortiment. Zodat het altijd voldoet aan de actuele normen en de vraag van de consument. In deze blog vertellen we je graag meer over onze nieuwste en verbeterde producten: zo ben je in één klap weer op de hoogte!

Lees meer

Spuiten, smeren of slikken?

Een stralende en stevige huid, dat wil natuurlijk iedereen. Je huid kan verouderen en zijn stevigheid verliezen. Extra collageen kan helpen. Jan-Dirk komt met een gouden tip en dat is misschien even eeh, slikken.

Lees meer

Is jouw weerstand winterproof?

Met de Indian Summer van deze dagen zou je het niet zeggen, maar misschien merk je het al aan snotterende vrienden en collega’s: Koning Winter komt langzaam onze kant op. Voordat hij écht op de stoep staat, is het slim om je weerstand alvast een natuurlijk zetje in de rug te geven. Zodat je beter beschermd bent tegen typische winterkwaaltjes en de welbekende winterblues. Bekijk onze top 5 van must-have supplementen voor de winter!

Lees meer